Informatie

Mestsoort en hoeveelheid
De mestsoort die wij leveren is champost. Klik hier voor meer informatie over champost. U bestelt per volle kruiwagen. Eén kruiwagen is voldoende om ongeveer 5 vierkante meter tuin te bemesten.

Bestellen
Vanaf 1 februari 2019 kunt u via deze website mest bestellen. Bestel op tijd, want de hoeveelheid mest is beperkt! Klik hier om te bestellen.

Kosten en betaling
De mest wordt enkel per volle kruiwagen geleverd. Eén volle kruiwagen mest kost 5 euro. Elke zesde kruiwagen is gratis! Voor de betaling kunt u vooraf via internet het bedrag overmaken, of contant op het het moment van afleveren.

Levering
Wij leveren in twee gebieden op twee verschillende dagen. Op 9 maart leveren wij in Nijmegen-Oost, Berg en Dal, Beek en Ubbergen. Op 10 maart leveren wij in Nijmegen-Noord. Op beide dagen zal de mest geleverd worden tussen 09:00 en 18:00. Als u digitaal betaalt is het niet nodig dat u bij de levering aanwezig bent, wij leggen de champost dan op een door u aangegeven plek. Op deze kaart ziet u of wij bij u kunnen leveren. Enkele dagen voor de levering krijgt u definitief te horen hoe laat wij de mest komen brengen.

Mist u informatie en heeft u nog meer meer vragen? Ga dan naar onze contactpagina.