Hoe werkt het?

Wilt u graag champost aan huis geleverd hebben en woont u in ons bezorggebied? Dan leggen wij hier uit hoe het werkt.

Bestellen
Zodra de gemeente goedkeuring heeft gegeven in verband met corona kunt u via deze website mest bestellen. U bestelt per volle kruiwagen. Bestel op tijd, want de hoeveelheid mest is beperkt! Klik hier om te bestellen.

Kosten en betaling
De champost wordt enkel per volle kruiwagen geleverd. Eén volle kruiwagen kost 6 euro en elke 8e kruiwagen is gratis! De betaling is digitaal (iDEAL) aan het eind van uw bestelling of contant op het het moment van levering.

Levering of ophalen
Dit jaar leveren wij  de kruiwagens champost aan huis op zaterdag 18 of zondag 19 maart tussen 09:00 en 18:00 uur. Als u digitaal betaalt is het niet nodig dat u bij de levering aanwezig bent, wij leggen de champost dan op een door u aangegeven plek. Op deze kaart ziet u of wij bij u kunnen leveren. Enkele dagen voor de levering krijgt u definitief te horen hoe laat wij de mest komen brengen.

Dit jaar bieden wij ook de mogelijkheid om de champost zelf op te komen halen, per kruiwagen betaalt u dan 5 euro. Deze optie wordt apart weergegeven in het bestelformulier.

Mestsoort en hoeveelheid
De soort mest of compost die wij leveren is champost of champignonmest. Klik hier voor meer informatie over champost. U bestelt per volle kruiwagen. Eén kruiwagen is voldoende om ongeveer 5 vierkante meter tuin te bemesten.

Heeft u nog vragen? Stel deze dan via onze contactpagina.