Hoe werkt het?

Wilt u graag champost of potgrond aan huis geleverd hebben en woont u in ons bezorggebied? Dan leggen wij hier uit hoe het werkt.

Bestellen
Zodra de gemeente goedkeuring heeft gegeven in verband met corona kunt u via deze website mest bestellen. U bestelt per volle kruiwagen. Bestel op tijd, want de hoeveelheid mest is beperkt! Klik hier om te bestellen.

Kosten en betaling
De champost wordt enkel per volle kruiwagen geleverd. Eén volle kruiwagen kost 5 euro. Elke 8e kruiwagen is gratis! Een zak potgrond (40 liter) kost ook 5 euro. Voor potgrond is de 6e zak gratis. De betaling is digitaal (iDEAL) aan het eind van uw bestelling of contant op het het moment van levering.

Levering
Dit jaar leveren wij  de kruiwagens champost en potgrond aan huis op zaterdag 19 of zondag 20 maart tussen 09:00 en 18:00. Als u digitaal betaalt is het niet nodig dat u bij de levering aanwezig bent, wij leggen de champost en potgrond dan op een door u aangegeven plek. Op deze kaart ziet u of wij bij u kunnen leveren. Enkele dagen voor de levering krijgt u definitief te horen hoe laat wij de mest komen brengen.

Mestsoort en hoeveelheid
De soort mest of compost die wij leveren is champost of champignonmest. Klik hier voor meer informatie over champost. U bestelt per volle kruiwagen. Eén kruiwagen is voldoende om ongeveer 5 vierkante meter tuin te bemesten. Een zak potgrond is 40 liter.

Snapt u nu hoe het werkt? Zo niet, stel dan een vraag via onze contactpagina.